چه نوع تلفنی برای خرید بهتر است؟
بیش از 138 سال از اختراع تلفن توسط الکساندر گراهام بل میگذرد (1876). امروزه با وجود ارتباطات تلفن همراه و اینترنت، کماکان تلفن بخش مهمی از ارتباطات اجتماعی ما را تشکیل میدهد
از آنجایی که امروزه گوشیهای تلفن به دو صورت بی سیم و رومیزی در بازار موجود هستند، پس در قدم اول باید تصمیم بگیرید کدام نوع مناسب منزل یا محل کار شما است.
گوشیهای تلفن رومیزی
گوشی های رومیزی ساده ترین و مرسوم ترین نوع گوشی تلفن در ادارات و منازل هستند که مستقیما به خط تلفن وصل شده به طور دائم روی یک میز قرار میگیرند، در واقع طول سیم یکی از محدودیتهای این نوع گوشیها است؛ هر چند امکان جابجایی پایه به همراه دهنی به هر نقطه وجود دارد.
از امکانات گوشیهای رومیزی میتوان به سیستمهای پیغامگیر یا در اصطلاح عامیانه منشی، شمارهانداز یا CALLER ID و نیز امکان ذخیره نمودن شمارههای خاص جهت ارتباط سریع در حافظه گوشی اشاره کرد.
گوشی های بی سیم
دسته دوم، گوشیهای بی سیم هستند که از دو بخش کلی تشکیل شده اند:
بخش اول یک دستگاه پایه ( BASE ) که در برخی مدل ها یک تلفن ثابت مجزا است و بخش دوم شامل یک یا چند گوشی بیسیم است.
بیسیمهای خانگی در مارکهای متعددی عرضه و مورد استفاده قرار میگیرند، اما همان طور که می دانیم بیسیمهای پاناسونیک بیشترین تقاضا و طرفدار را در دنیا دارند.
معیارهای متعددی در خرید یک تلفن بی سیم می توان در نظر گرفت از جمله:
۱. شماره انداز یا CALLER ID
اغلب گوشی هایی که دارای صفحه نمایش هستند شمارهانداز یا کالر آیدی را دارند اما حافظه ذخیرهسازی در مدل های مختلف متفاوت است. با استفاده از این قابلیت می توان تمام تماس های ورودی را کنترل کرد.
۲. شمارنده تماس
تعداد تماس های ذخیره شده در صورت عدم پاسخ گویی برای شما به نمایش گذاشته می شود. علاوه بر شماره هایی که شما پاسخ ندادهاید ، میتوانید لیستی از آخرین تماس های ورودی و خروجی را در این لیست مشاهده نمایید. ظرفیت این لیست در مدلهای مختلف متفاوت است.
۳. منشی تلفن و پیغام گیر
برخی گوشی های بیسیم دارای ویژگی ذخیره سازی پیام های صوتی می باشند اگر این ویژگی برایتان مهم است مدلی انتخاب کنید که ظرفیت مناسبی با درخواست شما داشته باشد. مطلبی که در منشی گویا وجود دارد پخش صدای همزمان یا call screen است. این امکان به شما فرصت میدهد مادامی که تماس گیرنده مشغول گذاشتن پیغام در صندوق صوتی شما است پیغام او را گوش کنید. اگر این خاصیت برای شما مهم است حتما قبل از خرید راجع به این ویژگی در گوشی انتخابی خود تحقیق نمایید.
۴. دفترچه تلفن
حافظه برای ذخیره شماره تلفن هایی که بیشتر با آنها تماس می گیرید در گوشی های مختلف متفاوت است در عین حال قابلیت پشتیبانی ذخیره نام با حروف فارسی هم آیتم مهمی در این ویژگی است.
۵. تنظیم بر روی حالت شب
با تنظیم بر روی حالت شب می توانید صدای گوشی را در ساعات شب قطع کنید.این قابلیت در مکان هایی که کودک خردسال و یا فرد سالخورده ای حضور دارد کاملا مناسب است. گوشی به صورت هوشمند در ساعاتی از شب در حالت سکوت قرار میگیرد .
۶. کاربرپسند بودن (استفاده آسان)
گوشی های بی سیم پاناسونیک منوی بسیار ساده ای دارند واعضای خانواده شما به راحتی می توانند با آنها کار کنند. باید به این نکته توجه داشته باشید که در منزل یا محل کار ، افراد مختلفی با تحصیلات و سطح معلومات متفاوت از یک گوشی استفاده مینمایند. گوشی تلفن باید به نحوی قابل استفاده باشد که کودک، جوان و کهنسال با هر سطح معلومات بتواند از آن استفاده کند.
. برد گوشی های بی سیم وامنیت فرکانس در گوشیهای بی سیم
رنج فرکانسی 2.4 گیگا هرتز:
به طور کلی طی یک استاندارد جهانی فرکانس کاری برای بی سیم،wifi ، اجاق های ماکروویو، مودم وایمکس و غیره 2.4 گیگاهرتز در نظر گرفته شده است.
این فرکانس از این جهت مناسب است که برای استفاده از آن نیازی به آنتن های بزرگ نیست و همچنین به دلیل بالا بودن فرکانس، میتوان برای هر ابزاری پهنای باند وسیعی در نظر گرفت و پهنای باند مناسب، یکی از مهمترین عوامل افزایش برد است. همچنین این فرکانس دارای کیفیت و امنیت بالا نیز هست.
۸. پیجر
درصورتی که گوشی را جایی قرار دهید و فراموش کنید، با استفاده از پیجر کار شما ساده می گردد.
۹. باتری
در حال حاضر اکثر گوشی های بیسیم پاناسونیک از باتری نیم قلمی استفاده میکنند که در صورت خراب شدن به راحتی می توانید آنها را تعویض کنید. جنس این باتریها از هیدید فلز-نیکل است که در مقایسه با دیگر باتریهای مشابه سه برابر ظرفیت در مکالمه را به کاربر ارائه میدهد.
۱۰. شبکه سازی
در برخی از مدلها این امکان وجود دارد که چندین گوشی بیسیم را با یک پایه ست کرد. در این مدلها میتوانید بین گوشیها ارتباط داخلی ایجاد کنید.
۱۱. قابلیت چند خط بودن
یکی از نیازهای مهم کاربران در سالهای اخیر استفاده از چند خط در یک دستگاه تلفن است در حال حاضر استفاده از تلفنهای 2 خط بسیار مرسوم است.
۱۲. کارکرد بر روی مراکز تلفن سانترال
چنانچه شما در محل کار یا دفتر خود سانترال داشته باشید میتوانید از گوشیهای بیسیم و رومیزی استفاده کنید. در صورتیکه سیستم سانترال شما از سری های کم ظرفیت (TESیا TEM ومدلهای مشابه) باشد، یا در سیستمهای پرظرفیت (TDAیا TDE) بر روی دستگاه سانترال خود کارت آنالوگ نصب نموده باشید، می توانید از انواع مختلف گوشیهای بیسیم یا رو میزی استفاده کنید.
منبع :مجموعه وبسایت های شرکت کامتل