تلفن پاناسونیک

در مورد تلفن های ثابت چقدر میدانید؟؟!!!

مقدمه:

تلفن یا دورگو (برگرفته از واژهٔ فرانسوی: Téléphone) از دستگاه‌های ارتباط از دور است که برای انتقال صدا بکار می‌رود. نخستین تلفن توسط الکساندر گراهام بل اختراع شد. تلفن فرستادن پیام و دریافت آن را بدون آن که نیاز به جدولی مانند الفبای مورس باشد ممکن ساخت. با استفاده از تلفن، مردمی که فرسنگ‌ها از یکدیگر دورند می‌توانند با هم صحبت کنند.

معرفی:

تلفن ثابت، (به انگلیسی: landline) به تلفنی از طریق خط تلفن که با استفاده از سیم مسی ارتباطات مخابراتی را برقرار می‌سازد، اطلاق می‌گردد.

تا پیش از همه‌گیر شدن تلفن‌های همراه، از واژه تلفن برای آنچه امروزه تلفن ثابت خوانده می‌شود، استفاده می‌شد، ولی هم‌اکنون برای تفکیک تلفن همراه، از تلفن ثابت بکار گرفته می‌شود.

در سال ۲۰۰۳ اطلاعات‌نامه جهان تعداد خطوط تلفن ثابت مورد استفاده در سراسر جهان را، در حدود ۱٫۲۶۳ میلیارد خط تلفن اعلام نمود. چین با ۳۵۰ میلیون و ایالات متحده آمریکا با ۲۶۸ میلیون مشترک، رتبه‌های اول و دوم از بالاترین شمار خطوط تلفن فعال میان تمامی کشورهای جهان را در اختیار داشتند. کشور بریتانیا نیز با ۲۳٫۷ میلیون تلفن ثابت، رتبه سوم را به خود اختصاص می‌داد.

در مورد تلفن های ثابت چقدر میدانید 1

 

در مورد تلفن های ثابت چقدر میدانید 2

لغت شناسی:

از نظر لغوی از دو کلمه یونانی” تله “یعنی دور و” فون” یعنی صوت که بوسیله وینستون ساخته و مورد استفاده قرار گرفت از نظر فنی دنباله تلگراف به حساب می‌آید ولی از نظر تاریخی مقدم بر آن است.

مکانیزم تلفن:

مکانیزم کلی تلفنها کم بیش یکسان است و آن هم ساخت دستگاهی است که هماهنگ با صوت تغییر کرده و تغییرات فشار هوا را به تغییرات جریان الکتریکی تبدیل کند و برعکس در نقطه دور تغییرات جریان الکتریکی را به فشار هوا برگرداند که برای ساخت چنین سیستمی اطلاعات کافی در مورد صوت و الکتریسته و مغناطیس لازم است.

ساختار تلفن:

قطعات دستگاه تلفن عبارتند از:فرستنده (میکروفون) ـ گیرنده (گوشی) ـ یک وسیله خبری (زنگ جریان متناوب) ـ قلاب گوشی ـ ترانسفورماتور ـ خازن.

سیر تحول و پیشرفت تلفن:

تلفن سیمیاوی که طرحش را ادیسون ریخت تلفن بلوری نیکولسون و تلفن نیم هادی باکند اشاتور بوسیله رالک و جونون تلفن حرارتی و … ولی هیچ کدام اختراع قابل ملاحطه‌ای نبود. سر انجام تلفن بل اختراع شد و به ثبت رسید. بعدها تلفن به سرعت رایج و در سال ۱۳۰۴ وارد ایران شد. در سال ۱۸۸۰ از ترکیب فرستنده کربنی و گوشی بل تلفن ساخته شد، در سال ۱۸۹۵ تلفن رومیزی ساخت گردید. با رشد تجارت و گسترش ارتباطات در سال ۱۹۰۵ تلفن شمعدانی به بازار آمد، با پیشرفت پلاستیک و اختراع فرستنده‌های پیشرفته در سال ۱۹۲۹ تلفنهای مدرن به بازار عرضه شدند و روز به روز توسعه و گسترش آنرا می‌بینیم.

تلفن بی‌سیم چیست؟

تلفن بی‌سیم مرکب از یک گوشی تلفن و یک دستگاه ثابت است، به گونه‌ای که ارتباط گوشی تلفن، بدون استفاده از سیم و از طریق ارسال و دریافت امواج رادیویی با دستگاه ثابت برقرار می‌شود. در این دستگاه‌های تلفن، خط تلفن به دستگاه ثابت که خود مرکب از فرستنده، گیرنده رادیویی و آنتن است، متصل می‌شود. گوشی تلفن بی‌سیم و دستگاه ثابت هر یک دارای فرستنده و گیرنده امواج رادیویی است و همانند سایر دستگاه‌های بی‌سیم، استفاده از آن تابع قانون استفاده از بی‌سیم‌های اختصاصی و غیر حرفه‌ای (آماتوری) است. از منظر قانون، تلفن‌های بی سیم برحسب قدرت ارسال و فرکانس به دو دسته مجاز و غیرمجاز تقسیم می‌شوند

محدوده فرکانس مجاز تلفن‌های بی‌سیم:

اصول سیاست‌گذاری طیف فرکانس که از منابع ملی کشور محسوب می‌شود مبتنی بر نیل اهداف توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و حفظ امنیت ملی به منظور ایجاد زمینه ارائه خدمات عمومی به آحاد ملت است. به همین منظور براساس سیاست گذاری فعلی، محدوده‌های زیر به تلفن بی‌سیم اختصاص داده شده است:

باند 46 تا 47 مگاهرتز

49 تا 50 مگاهرتز

86 تا 88 مگاهرتز

931 تا 932 مگاهرتز

شناسه ایمنی تلفن بی‌سیم:

مجهز بودن به شناسه ایمنی از مشخصات مهم تلفن بی‌سیم مجاز است. این شناسه بین دستگاه ثابت و گوشی بی‌سیم مشترک است. هر دستگاه تلفن بی‌سیم از شناسه واحد استفاده می‌کند. بنابراین گوشی تلفن بی‌سیم مجهز به شناسه ایمنی عددی فقط با دستگاه ثابت خود ارتباط برقرار می‌کند که مانع هم‌شنوایی، شنود یا سرقت بوق توسط سایر استفاده کنندگان تلفن بی‌سیم می‌شود و تلفن‌هایی که فاقد این مشخصه باشند، غیرمجاز محسوب می‌شوند.

تلفن بی‌سیم مجاز فاقد هرگونه آنتن هوایی است و آنتن دستگاه ثابت روی آن نصب شده است.

توصیه‌های لازم برای خرید

با توجه به نكاتی كه ذكر شد و به منظور جلوگیری از سوء استفاده و زیان احتمالی توجه به موارد زیر توصیه می‌شود:

– طبق مواد 1، 6 و 10 قانون استفاده از بی‌سیم‌های اختصاصی و غیر حرفه‌ای وارد كردن تجهیزات رادیوئی به كشور، خرید، فروش و استفاده ازدستگاه‌های فرستنده بی‌سیم بدون اجازه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ممنوع است.

– هنگام خرید از فروشگاه‌های عرضه‌كننده تلفن بی‌سیم حتما فاكتور خرید ممهور به مهر فروشگاه را دریافت نمایید. خریدار و فروشنده به عنوان افرادی كه از مشخصات تلفن‌های بی‌سیم مجاز و غیرمجاز بایستی آگاهی و اطلاع داشته باشند، ملز‌م ‌هستند از مجاز بودن آن اطمینان حاصل كرده و فروشنده باید آن را در فاكتور فروش قید نماید تا چنانچه بعدا خلاف آن ثابت شود از طریق اتحادیه صنفی مسئله پیگیری گردد.

 و در پایان…

شرکت کامتل در سال 1382با شماره ثبت 295974از اداره ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی، فعالیت خود را به عنوان نماینده فروش و نصب محصولات مخابراتی پاناسونیک در ایران آغاز نمود. این شرکت با بهره گیری از نیروهای مجرب و دوره دیده در مدت کوتاهی توانسته جایگاه خوبی را در بین سایر نمایندگیهای پاناسونیک کسب نماید. تخصص ما نصب و راه اندازی انواع مراکز تلفن سانترال پاناسونیک در ظرفیتهای مختلف می باشد و همواره سعی نموده ایم همچون شرکت پاناسونیک در بین رقبای تجاری خود پیشرو باشیم و خداوند را شاکریم که در این راه همواره موفق بوده و هستیم.

 

منبع :مجموعه وبسایت های شرکت کامتل